Angajat fericit, organizație de succes: Cum să construiești o cultură de muncă motivantă și empatică

JobDirect a organizat pe 18 iulie 2023 webinarul online „Angajat fericit – organizație de succes: Cum să construiești o cultură de muncă motivantă și empatică”.

Iată câteva dintre subiectele abordate împreună cu invitată noastră specială, Diana Vasiliu (expert HR și manager proiect la ADV România):

✅ Cum să dezvoltăm o echipă unită, plină de energie și motivație
✅ Cum să maximizăm performanța la locul de muncă prin echilibrul între job, familie, timp liber și socializare
✅ Cum să îmbinăm ceea ce știm să facem, ceea ce putem să facem și ceea ce ne place să facem, pentru a fi mai fericiți la locul de muncă
✅ Cum recunoaștem și valorificăm talentele și nevoile angajaților
✅ Cum să comunicăm eficient și empatic cu echipa
✅ Cum să stimulăm creativitatea și inovația în organizație
✅ Cum să evităm burnoutul și să menținem un echilibru între muncă și viață personală

Diana face parte din echipa ADV România de peste 11 ani, timp în care a acumulat o bogată experiență atât în managementul proiectelor europene, cât și în managementul resurselor umane. Îi place să lucreze cu oamenii și are credința că în fiecare om putem descoperi frumuseţe şi valoare. Pasionată de domeniul formării profesionale a adulţilor, a organizat și susținut webinare, seminare, cursuri de formare profesională pentru manageri/ antreprenori și specialiști din diferite companii, a asigurat mentorat și consultanță în vederea inserției profesionale a persoanelor din categorii defavorizate pentru companii din Regiunea Nord-Est.

Diana e autor/ coautor în 8 publicații de specialitate din domeniul psiho-social și din domeniul resurselor umane. Se ghidează după mottoul: „Toți oamenii își pot depăși condiția și pot dobândi succesul, dacă sunt pasionați și dedicați cauzei lor” (Nelson Mandela).

Cursuri de formare și webinarii pentru angajatorii care doresc să construiască echipe diverse și performante

Acest eveniment este primul dintr-o serie de webinarii destinate companiilor care doresc să aibă un mediu profesional performant şi incluziv.

Următorul webinar, intitulat „Forța de muncă diversă, o oportunitate sau o provocare pentru companiile din România?”, va avea loc pe 12 septembrie 2023. Alături de Eugenia Popa, manager de resurse umane în cadrul Grupului ADV România, vom discuta despre importanța și provocările unei forțe de muncă diverse, în contextul economic actual. Managerii și specialiștii HR care doresc să participe la acest eveniment se pot înscrie gratuit aici.