Ramona Marian – Manager JobDirect

Ramona a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în anul 2007. Ulterior, a urmat Masterul „Formarea, evaluarea şi consilierea psihologică a personalului” din cadrul aceleiaşi facultăţi, iar în perioada iunie – iulie 2013, Programul de studii postuniversitare de Economie socială în domeniul ştiinţelor social-politice din cadrul Facultăţii de Filosofie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Deoarece psihologia este cea mai mare pasiune a ei, în prezent, colega noastră urmează un Program de formare în psihoterapie cognitivă şi comportamentală!

Dacă sunteți din Iași și sunteți în căutarea locului de muncă potrivit sau un angajator care vrea să ofere o șansă la angajare persoanelor la început de carieră profesională, mă puteți contacta cu încredere la telefon 0757.110.236, e-mail: ramona.marian[@]alaturidevoi.ro sau la sediul Alături De Voi Iași din str. Bazinelor, nr. 5, sat Uricani, com Miroslava.

Agenţia de Asistenta si Plasare la Locul de Munca este secţie internă a Fundaţiei ‘Alături de Voi’ România, organizaţie neguvernamentală cu sediul în str. Bazinelor nr.5, sat Uricani, com. Miroslava, jud. Iaşi, cod fiscal 14545164, înregistrată la Reg. Asociaţiilor şi Fundaţiilor sub nr.11/F/09.06.2008, reprezentată legal de către Angela Achitei, preşedinte.

Acest site aparţine Fundaţiei ”Alături de Voi” România cu sediul juridic în Iaşi, str. Bazinelor nr.5, cod fiscal 14545164 – RO 26598731 – TVA, înregistrată la poziţia 9/F/11.03.2005 în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor.