Înscrie-te în programul de mobilitate „JobDirect pentru tinerii NEETs”

VISEZI LA O CARIERĂ, DAR NU ȘTII DE UNDE SĂ ÎNCEPI?

Acesta este startul pe care îl căutai! JobDirect pentru tinerii NEETs îți propune o oportunitate de a-ți îmbogăți competențele, cunoștințele și experiența profesională în Italia.
Dacă ai între 18 și 29 de ani și momentan nu ești angajat și nu urmezi niciun program de educație sau formare profesională, înscrie-te în proiectul nostru şi vei avea posibilitatea să mergi într-o mobilitate profesională în Italia, timp de 2 luni.

DESPRE PROIECT

Proiectul „JobDirect pentru tinerii NEETs în cadrul inițiativei ALMA” este dedicat integrării tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, care nu sunt angajați, nu urmează o formă de educație sau un program de formare profesională (NEETs), în piața muncii. Scopul nostru este de a oferi acestor tineri din România, în special din Regiunea Nord-Est, oportunități de îmbunătățire a competențelor, cunoștințelor și experiențelor profesionale prin stagii de lucru și învățare în medii de lucru din Italia.

TRASEUL TĂU SPRE SUCCES ARE TREI ETAPE:

1. Pregătirea:
Vei primi coaching personalizat și training intensiv, pentru a te pregăti de noua experiență:

✓  curs de limba italiană (50 ore), pentru „echiparea” cu un set de competenţe de comunicare de bază în limba ţării gazdă
✓  curs de competenţe digitale esenţiale (32 ore)
✓  întâlniri cu reprezentanţii organizaţiilor gazdă
✓ sesiuni de consiliere, suport psihologic şi emoţional în vederea pregătirii pentru o nouă experienţă culturală

2. Mobilitatea:
Vei petrece 2 luni în Italia, la partenerii noştri de la INFOR ELEA (Torino) şi CGM Consortium (Milano), care te vor sprijini pentru integrarea în medii de lucru potrivite abilităţilor tale (HORECA, activități educative cu copiii, hipoterapie, marketing, comunicare, VR, turism, call-center, bucătărie italiană, grădinărit și altele)
Nu este doar o călătorie, ci o experienţă care te va schimba pentru totdeauna!

3. Follow-up:
Suntem alături de tine în fiecare pas! La întoarcere, vei beneficia de suport pentru a folosi competențele dobândite în vederea obținerii unui loc de muncă sau continuării educației.

Contactează-ne dacă ai întrebări legate de procesul de înscriere și recrutare:

Alătură-te aventurii!

Perioada de înscriere: 15.02.2024 – 14.04.2024

 

 

 

Proiectul “Job Direct for NEETs with ALMA initiative” este implementat de ADV România, în parteneriat cu INFOR ELEA și Consorzio Nazionale CGM.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul Social Innovation Initiative SI + / ESF +.
Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă neapărat pozițiile Uniunii Europene sau ale Agenției Fondului Social European. Nici Uniunea Europeană, nici Agenția Fondului Social European nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Parteneri din România:

  • Prefectura Iași
  • Direcția de Asistență Socială Iași
  • DGASPC Iași
  • AJOFM Iași
  • Camera de Comerț din Iași
  • Ambasada Sustenabilității
  • ADR Nord-Est
  • Institutul Bucovina
  • FONSS
  • RISE România (Rețeaua Română a Economiei Sociale)

Completează formularul și fii gata să îți schimbi viitorul.

Prin înscrierea la acest program, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale de către ADV Romania în conformitate cu Politica de confidențialitate.

Au scris despre noi ⤵️

ZIARUL DE IAȘI

Citește articolul

ROMÂNIA POZITIVĂ

Citește articolul

AGENȚIA DE DEZVOLTARE REGIONALĂ NORD EST

Citește articolul

This will close in 0 seconds