Maramures Glamping Resort

Adaugă o recenzie
  • Social Links:

Prezentare generală

  • Domenii de activitate Hoteluri și restaurante
  • Posturi publicate 0
  • Vizualizări 167
  • Fondată din 2018

Detalii firmă

Maramures Glamping Resort este o intrepindere sociala de insertie in curs de acreditare.

Misiunea intreprinderii: prin promovarea si dezvoltarea turismului din aceasta zona a tarii (Maramures), misiunea intreprinderii este sa ofere turistilor o experienta unica, de integrare in comunitatea rurala si de comuniune cu natura,  de cunoastere a patrimoniului cultural si arhitectural, de petrecere a unor momente de aventura, imbinate cu obiceiuri culinare sanatoase, astfel incat sa creem pentru turisti  amintiri de neuitat.

Misiunea este sa dam calatoriilor si vacantelor sens, valoare si bucurie prin imbinarea fiecarui detaliu intr-un pachet turistic autentic si unitar. Obiectivul nostru este sa cladim parteneriate bazate pe incredere, siguranta si loialitate.

Viziunea noastra este sa oferim oamenilor o alternativa completa si sigura pentru calatorii, prin crearea unor pachete personalizate, armonizand ideile si nevoile clientilor cu potentialul zonei si  experienta si priceperea noastra si a colaboratorilor nostri.

Misiunea sociala/programele sociale ale intreprinderii sociale: intreprinderea sociala de insertie urmareste sa promoveze incluziunea sociala atat prin masuri directe (angajare persoane vulnerabile sau diverse actiuni sociale constante) cat si prin masuri indirecte (un turism dedicat persoanelor cu dizabilitati locomotorii, colaborare cu firme sociale, suport pentru diverse ONG-uri).

Fotografii Office

Adaugă o recenzie

  • Evaluare generală 0