Carrefour România

  • Green Court, Cladirea B, str. Gara Herastrau, nr. 4C, etaje 4-7, sector 2, Bucuresti, București Vizualizare pe hartă
Adaugă o recenzie
  • Social Links:

Prezentare generală

  • Domenii de activitate Comerț/Retail
  • Posturi publicate 0
  • Vizualizări 593
  • Fondată din 1999

Detalii firmă

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă de fapt, Lumea Carrefour?

 

E despre oameni. Echipa noastră de peste 18.000 de colegi crește datorită angajamentului nostru de a crea zi de zi oportunități egale, într-un mediu de lucru divers și incluziv. Pentru că doar împreună, mergem mai departe.

Ne mândrim cu faptul că suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket în România. Actual avem peste 360 de magazine în țară: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, magazine discounter. La acestea se adaugă aplicațiile inteligente de shopping (aplicația Carrefour) și inovațiile din magazine.

Toate aceste lucruri creează un cadru optim pentru multitudinea  de job-uri, de la cofetar, brutar, măcelar, lucrător de bază legume-fructe, la specialiști, profesioniști și experți, atât în zona departamentelor comerciale din magazine, cât și la sediu.

Susținem și promovăm principiile de diversitate și incluziune, de egalitate și non-discriminare în rândul colegilor, cât și în afara organizației. Continuam demersurile pe care compania le face încă din 2014 pe subiectul de diversity and inclusion, când a primit certificarea GEEIS – una dintre cele mai importante certificări europene care atestă respectarea egalității de gen în companie, iar cea mai recentă confirmare a tuturor standardelor a fost făcută în 2019. Este un proces continuu la care noi participăm pentru a întări poziția noastră de angajator inclusiv pe piața din România.

Încă de la începutul pandemiei am făcut eforturi extraordinare pentru a proteja siguranța și sănătatea colegilor noștri din magazine, din depozite sau de la Sediu, asta a fost și este prioritatea numărul 1 pentru noi. În octombrie 2020 am fost primul retailer care a primit certificarea ,,Covid-19 Compliant” a Safe Asset Group pentru toată rețeaua de hipermarketuri Carrefour și sediul central – fapt ce validează aplicarea riguroasă a măsurilor de siguranță și prevenție.

Împreună, de 20 de ani facem pași spre transformarea organizației într-un mediu care facilitează accesul la noi resurse, un mediu sigur și prielnic dezvoltării oamenilor din cadrul organizației.

 

Ce înseamnă Lumea Carrefour?

Înseamnă noi. Noi, echipa. Noi, colegii. Noi, oamenii.

Fotografii Office

Adaugă o recenzie

  • Evaluare generală 0

This will close in 0 seconds