Detalii despre Anca Prisacaru

  • Nivel Studii Diplomă
  • Ani 38 - 42 Ani
  • Gen Femeie

Descriere

Anca a absolvit Facultatea de Filosofie, specializarea Asistență Socială din Iași în anul 2005. Ea s-a alăturat echipei Fundației “Alături de Voi” România încă de la înființarea acesteia, în anul 2002, pentru început ca voluntar iar apoi ca asistent social, oferind consiliere și sprijin persoanelor infectate și afectate HIV/SIDA. În anul 2004 a dezvoltat și coordonat programul Clubul Tinerilor, program ce a adus laolaltă copii și tineri din toate mediile sociale, cu sau fără probleme, și care i-a oferit multiple satisfacții.

De-a lungul timpului, a coordonat numeroase proiecte, precum: “Informare, consultanță și asistență juridică pentru persoanele infectate cu HIV” (proiect ce a vizat sprijinirea persoanelor infectate și afectate HIV/SIDA pentru obținerea și respectarea drepturilor), “E timpul pentru o schimbare” (proiect ce a vizat integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilități și schimbarea atitudinii angajatorilor vis-a-vis de această categorie de persoane), „Alianţa pentru dezvoltarea economiei sociale” (proiect ce a avut ca scop formarea și integrarea profesională a persoanelor cu dizabilități), “Oportunități pentru adolescenți” (proiect în cadrul căruia a oferit servicii pentru adolescenți).

În decursul carierei sale, Anca a susținut numeroase activități de formare, atât pentru cadre didactice, cât și pentru elevi, preponderent pe teme legate de educație pentru sănătate (educație sexuală, prevenirea consumului de droguri, prevenirea consumului de alcool), prevenirea traficului de ființe umane, prevenirea abandonului școlar, orientare în carieră etc.

Adaugă o recenzie

  • Evaluare generală 0