Alina Pădureţ – Director de Agenţie

Formarea ca asistent social și cei peste 18 ani de experiență în lucrul cu persoanele vulnerabile m-au ajutat să contribui la schimbarea în bine a sute de destine, schimbare care le-a redat încrederea, libertatea financiară și puterea de a trăi în prezent cu demnitate și libertate! Îmi place mult ceea ce fac și mă bucur că am această oportunitate de a investi în viitorul celor din jur prin intermediul Agenției de Plasare și Asistență la Locul de Muncă.

Îmi place să fiu deopotrivă sprijin pentru persoanele care trec printr-o perioadă mai grea, dar și angajatorilor care investesc în comunitate și oferă șansa unui loc de muncă. Nu facem minuni, dar știm sigur că putem ajuta pe fiecare persoană în parte să-și descopere abilitățile pentru o anumită profesie, să-și poată identifica și păstra traseul corect în carieră, iar în final să aibă satisfacţii personale și profesionale care să-i redea încrederea în viitor. Pentru noi fiecare persoană este unică, iar abordarea este individuală pentru un grad de succes cât mai mare!

Dacă sunteți din Iași și sunteți în căutarea locului de muncă potrivit sau un angajator care vrea să ofere o șansă la angajare persoanelor la început de carieră profesională, mă puteți contacta cu încredere la telefon 0757.110.236, e-mail: alina.paduret[@]alaturidevoi.ro sau la sediul ADV Iași din str. Bazinelor, nr. 5, sat Uricani, com Miroslava.

Agenţia de Asistenta si Plasare la Locul de Munca este secţie internă a Fundaţiei ‘Alături de Voi’ România, organizaţie neguvernamentală cu sediul în str. Bazinelor nr.5, sat Uricani, com. Miroslava, jud. Iaşi, cod fiscal 14545164, înregistrată la Reg. Asociaţiilor şi Fundaţiilor sub nr.11/F/09.06.2008, reprezentată legal de către Angela Achitei, preşedinte.

Acest site aparţine Fundaţiei ”Alături de Voi” România cu sediul juridic în Iaşi, str. Bazinelor nr.5, cod fiscal 14545164 – RO 26598731 – TVA, înregistrată la poziţia 9/F/11.03.2005 în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor.